MMA Manager erklærer, at krigere ville blive skadet af afsløring af markedsrenter

Et af kendetegnene for kollektive forhandlinger i Major League Sports i Nordamerika er tilgængeligheden af ​​atletkontraktoplysninger. Årsagen er enkel. Når atleter forstår markedsrenten for deres tjenester, kan de udnytte denne info FC Porto Trøje til at forhandle et tilbud i deres fineste interesser. Bare læg forståelse er magt. Du ville være vanskelig presset for at opdage en licenseret agent i Major League Sports, der siger atleter, skal holdes i mørke, når det kommer til markedsrenter.

Gå ind i Bizarro -verdenen af ​​MMA. I det, jeg kun kan forklare som en forvirrende position, blev der offentliggjort en nylig erklæring (H/T Paul -gave) af en af ​​MMAs mest fremtrædende ledere, der argumenterer, ikke på vegne af krigere, men på vegne af en promotor, skal denne konkurrencekontrakter forblive hemmelig .

Konteksten er en retssag inklusive UFC. Retten fik til opgave at vælge, om en konkurrentkontrakt, der blev anvendt i retssagen, skulle forsegles. UFC håndterede for at krænke en erklæring fra en konkurrentchef, der argumenterede for, at hvis konkurrentkontrakter blev offentliggjort, ville det på en eller anden måde skade krigere, der udsatte dem for faren for kidnapning, afpresning samt anmodninger om lån Barcelona Trøje fra venner såvel som familie. Mere bisarr foreslog manageren, at hvis kontrakter var et spørgsmål om offentlig registrering, der ville give en “strategisk fordel for MMA -promotorer i forhandlinger med krigere”. Præcis hvordan det kan være, er vanskeligt at forestille sig, men i enhver form for begivenhed nedenfor er erklæringen

Dette flyver i aftalen med UFC’s egne argumenter til støtte for fortrolighed, nemlig at hvis kontrakter var et spørgsmål om offentlig registrering, ville det skade deres evne til at forhandle med krigere, som det fremgår af nedenstående uddrag –

Med andre ord, UFC angiver, at kontrakter skal forblive trick, da det ville skade deres evne til at forhandle, men alligevel en krybbe, der skylder en tillidsforpligtelse til at få det allerbedste tilbud til krigere, siger dens krigere, der ville blive skadet.

Jeg inviterer enhver form for licenserede sportsagenter i kollektivt forhandlede sportsgrene til at dele dine synspunkter på, om der er nogen form for fortjeneste i denne erklæring.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Hjernerystelsessager – Er oversvømmelsesportene ved at åbne i MMA -verdenen? 13. maj 2013 med 1 kommentar
Anti Trust Class -retssag mod UFC, der ryktes at være ”forestående” Spaniens fodboldlandshold Trøje 14. december 2014
MMA Fighters Association får opbakning fra Teamsters Unionjuly 30, 2015in “Ali Act”

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw