Lead1 annoncerer nul institutionel publikation med Hackney Publications

Lead1 Association (“Lead1”), der repræsenterer atletikdirektører for de 130-medlemmer skoler i fodboldskålens underafdeling (“FBS”) og Hackney Publication Ledende udgiver af Sportsretlige tidsskrifter annoncerede i dag oprettelsen af en ny publikation til at hjælpe atletiske afdelinger med bedre at navigere i universitetssportnavn, image og Ajax Trøje lighed (NIL) retningslinjeændringer. “Lead1 Nil Institutional Report”, som på et tidspunkt lanceres senere på året, indeholder eksklusive artikler fra fageksperter og førende nul -virksomheder om de mest relevante nul -institutionelle emner.

Med flere føderale nul -regninger, meget mere end 30 stater, der overvejer at vedtage NIL -lovgivning, og NCAA Flamengo Trøje i betragtning af at vedtage nul -retningslinjeændringer, præsenterer Nil Collegiate Landscape adskillige nye spørgsmål og udfordringer for atletiske afdelinger. Lead1 Nil Institutional Report, der vil blive offentliggjort på Lead1s websted som eksklusiv medlem af medlemmet, vil tilbyde ekspertise til atletiske afdelinger om forskellige NIL-relaterede institutionelle emner, Valencia Trøje herunder juridiske, skat, regnskabsmæssige, sociale medier og andre tilknyttede NIL-kategorier. Publikationen vil også være tilgængelig for offentligheden til en senere annonceret årlig sats.

Præsident og administrerende direktør for Lead1 Tom McMillen

”Vi er glade for at annoncere Lead1 Nil Institutional Report,” sagde præsident og administrerende direktør for Lead1, Tom McMillen. ”Publikationen vil tilbyde banebrydende indsigt til vores skoler, når de navigerer i Nil-rummet. Til gengæld vil virksomheder også have mulighed for at tilbyde deres ekspertise på et eksklusivt grundlag for vores medlemmer. ”

”Vi er beæret over at samarbejde med Lead1 om denne ekstremt vigtige publikation,” sagde Holt Hackney, grundlæggeren og udgiveren af Hackney Publications. ”Efter at have offentliggjort juridiske spørgsmål inden for collegiate atletik i meget mere end 20 år, og Journal of NCAA -overholdelsen for meget mere end 10, er dette et område med sportsret, hvor vi har en fantastisk del af redaktionel oplevelse. I Lead1 har vi en ideel partner. ”

For meget mere information om publikationen, herunder sponsorforespørgsler, bedes du kontakte Hannah Dewey (hannah@lead1a.com).

Om Lead1 Association: Lead1 repræsenterer atletikdirektører for de 130 medlemsuniversiteter i Football Bowl Subdivision (FBS). Vigtigt for Lead1 -missionen påvirker, hvordan retningslinjerne for college -sportsgrad vedtages og implementeres, og går ind for fremtiden for college -atletik og tilbyder forskellige tjenester til vores medlemsskoler. For meget mere information, tjek venligst.

Om Hackney -publikationer: Hackney Publications er landets førende udgiver af Sportsretlige tidsskrifter. Grundlægger Holt Hackney er en livslang journalist, der har dækket sportsselskabet og sportsretten i meget mere end tre årtier. Hackney besidder et veludviklet dygtighed til at identificere eksperter i et felt og derefter dele indsigt fra disse eksperter med læsere.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw