Nevada atletisk kompensation, der er anklaget for at have holdt Wanderlei Silva hørt “gidslen”

tabt i gårsdagens nyheder om Nick Diaz’s dramatisk minimerede suspension, der overholder hans Nevada -atletiske kompensation Marihuana Saga, er Wanderlei Silva’s forlængede samt kontinuerlig kamp med kompensationen, der når tilbage til tilbage til en dukket ud af konkurrencemedicinsk test i maj 2014.

Kort sagt, Silva løb såvel som blev udstedt et levetidsforbud samt en bøde på $ 70.000 af Kommissionen. I maj 2015 væltede Nevada District Court -dommer Kerry Earley forbuddet såvel som fint og opdagede, at straffen var ”vilkårlig, lunefuld såvel som ikke støttet af betydelige beviser”.

Domstolen udsættes for sagen for genhøring såvel som købt, at kompensationsproblemet “passende” disciplin, en opgave, som kompensationen har undladt at overholde.

Selvom arrangeret at blive hørt (for tredje gang) i går er der nu yderligere forsinkelser, såvel som Silva ikke forstår hans skæbne før mindst februar. Det ser ligeledes ud til, at kompensationen såvel som Silva Sanfrecce Hiroshima Trøje nåede et samtykkedekret (dvs. en forligsaftale) såvel som kompensationen, der derefter fik kølige fødder i sidste øjeblik udløsende yderligere forsinkelse over anstrengende indvendinger fra Silvas advokat Ross Goodman. Overholdelsen af Exchange tog placering den 12. januar 2016 hørelse –

Goodman – Fantastisk morgen, jeg repræsenterer Wanderlei Silva, som denne kompensation ved. Da kompensationen minder om, at dette blev købt til at øve tilbage i oktober. Kompensationen fortsatte derefter den til en novemberdatoindstilling for en mere øvelse såvel som foreslået godkendelse af en foreslået samtykkeordre.

Kompensationen flyttede den derefter på Villarreal CF Trøje det tidspunkt til december. Kompensationen fjernede derefter den af kalenderen såvel som flyttede den til januar. Ved at fortsætte med at flytte denne høring til Wanderlei krænker den hans rettigheder til behørig proces. Han har en behørig procesret til at få hørt denne genhøring for at bringe finalitet til den for at sikre, at han kan tage den juridiske anvendelse, han ønsker. Men det ser ud til uden grund, at kompensationen bevæger dette, der burde have været omhæret for ca. 4 måneder siden. Så jeg vil gerne spørge kompensationen, hvad det retlige grundlag er at flytte dette, men en 3. gang fra datoen for en re-hørelse?

Formand Anthony Marnell, Jr – Jeg vil være helt direkte med dig. Direktør Bennett såvel som mig selv er ikke komfortable med det, der er blevet forhandlet. Så alt hvad jeg kan fortælle dig på dette tidspunkt, jeg forstår, hvad du siger, du får en høring i februar, du kan stole på det. så godt som det vil være en genhøring som mandat af retten.

Goodman-Jeg værdsætter disse kommentarer, men det er indstillet til en genhøring også i dag, så hvad er det juridiske grundlag for ikke at gå videre med genhøringen i dag?

Formand Anthony Marnell, Jr – Vi har haft en række ændringer i Athletic Commission, især anklager såvel som rådgivning såvel som vi prøver at sikre, at alle, der er nye i disse stillinger, er lige så meget som hastighed. Så vi kan præsentere sagen, så de kan præsentere sagen igen.

Efter en kort udveksling med kommissær Lundvall om, hvorvidt Schweiz fodboldlandshold Trøje Silva vil være til stede ved den genhørende Goodman, forklarede som overholdt-

Goodman…. Kompensationen er nødt til at se på dette igen. Det er så simpelt som det. Der skal være finalitet. Du kan bare ikke holde denne høring som gidsler såvel som at forhindre Wanderlei i at få finalitet såvel som at bringe dette så meget som den ultimative domstol. Samtykkedekretet afvises. Det er ikke blevet accepteret, så vi ønsker at gå videre med genhøringen. Du har en dygtig anklager her. Det er en direkte foran om-høring. Vi ser intet retligt grundlag, hvorfor vi ikke kan gå videre med høringen.

Hvis kommissæren siger, da Mr. Silva ikke er lige her, vil jeg JSUT vil få det til at fjerne den rekord, at Mr. Silva ikke vil vises, det er hans ret til ikke at se ud som om han kan gøre det med råd.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Nevada atletisk kompensation reducerer Diaz -straf; Forsink Silva-høring indtil februar January 11, 2016in “Nevada Battle Sports Law”
Wanderlei Silva for at opdage sin skæbne med NSAC -øve i dag 29. oktober 2015in “Doping”
NSAC -data, der besvarer kort i Wanderlei Silva Medication Testing Casemarch 6, 2015in “Doping”

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw