Et mesterskab (og knæ til jordede modstandere) vedrørende Colorado?

Opdatering 22. juli 2021 – I dag svarede Colorado’s Office of Combative Sports på min Open Records -anmodning. De bekræfter, at et mesterskabspolitik er godkendt i staten, som utvivlsomt rydder vejen for promotoren at afholde en begivenhed med knæ til en jordet modstander.

Nedenfor er det fulde svar fra Kommissionens administrerende direktør –

Mr. Magraken,

I aktion Camerouns fodboldlandshold Trøje til dine spørgsmål:

1. Den 25. juni 2021 afsluttede direktøren for Colorado Combative Sports Commission en politisk gennemgang af One Championship Cageside Rules.

Per Kommissionens politik 1.4 er en direktør anerkendt sanktionsorganisation defineret som “en nationalt, internationalt, regionalt, statlig eller stammeorganisation, der er godkendt af direktøren, der kan rangere deltagere inden for hver vægtklasse eller sanktioner og godkender konkurrencer eller bouts i disse vægtklasser.”

Efter gennemgang godkendte direktøren en mesterskabsanmodning om at blive direktør anerkendt sanktionsorganisation i henhold til politik 1.4. Direktøren regnede imidlertid ud af, at man skulle indgive de rette tilladelser til Kommissionen, inden de gennemførte begivenheder.

2. Direktøren godkendte Cageside One Championship Global Rulesæt.

____________________________________________________________________

Et mesterskab, en veletableret MMA -forfremmelse i Asien, har længe rygtet om at forsøge at bryde ind på det amerikanske marked.

Kampagnen fungerer med et regelsæt, der hovedsageligt er kendt for nordamerikanske MMA -fans med flere, men en særlig betydelig politisk forskel. Kampagnen, der selv regulerer begivenheder i Asien, tillader knæ til hovedet af en jordet modstander. Dette er ikke tilladt i henhold til MMAs samlede regler.

En barriere et mesterskab skal navigere i Nordamerika er enten at vedtage deres forfremmelse til det lokale regelsæt (som kan variere lidt fra jurisdiktion til jurisdiktion) eller at finde en jurisdiktion, der er i orden med deres egne særlige regler. Gå ind i Colorado.

Mens jeg stadig venter på formel bekræftelse af dette ved hjælp af en åben postanmodning, ryktes det, at Colorado Office of Combative Sports for nylig har ryddet vejen for et mesterskab til at fremme bouts i staten ved hjælp af deres eget regelsæt. Hvordan kan dette forekomme? Ligesom politikkerne varierer fra stat til stat og provins til provins, gør det juridiske landskab ved leg, der udpeger, hvad der er og ikke er tilladt,

I maj 2021 vedtog Colorado et nyt sæt bekæmpende sportsregler. For blandet kampsport er disse politikker som standard for ABC’s samlede regler. I henhold til afsnit 1.4 (h) (2) i disse politikker nyder Kommissionen evnen til at udpege en ‘anerkendt sanktionsorganisation’ og TSG 1899 Hoffenheim Trøje give denne organisation mulighed for at udføre deres egne særlige politikker for bekæmpende sportsbegivenheder.

Det fulde afsnit læser som følger

Kæmpende sportsbegivenheder, konkurrencer eller bouts, der ikke er sanktioneret af en organisation, der er anerkendt af et nationalt olympisk udvalg af det internationale olympiske udvalg, er nødt til at indsende organisationens vedtægter og politikker til gennemgang af direktøren. Hvis godkendt af Tedirector, vil organisationen blive betragtet som en direktør, der er godkendt sanktionsorganisation, og kan ansøge om en tilladelse. En direktør anerkendt sanktionsorganisation gør NotMeet definitionen af hård person, der kæmper i henhold til afsnit 12-110-104 (16) (A), C.R.S. Det er organisationens ansvar at underrette direktøren om eventuelle ændringer i teorganiseringens politikker og genindsamle dem til direktørens gennemgang 30 dage før anypermitteret begivenhed, konkurrence eller bout.

Dette afsnit giver brede politiske gennemgangsbeføjelser til Kommissionen og er fleksibel nok til at godkende noget som et mesterskabs ønskede regelsæt. Colorado er en af de meget mere progressive jurisdiktioner, der gør det muligt for Muay Thai Bouts at fortsætte med standardpolitikker som den 12-6 albue, som er forbudt af masser af nordamerikanske jurisdiktioner. At tillade et mesterskabspolitik ville ikke være langt væk Ajax Trøje fra en sådan præcedens.

Selvom jeg ikke kan bekræfte dette igen, ser det ud til, at et mesterskab vedrører Colorado, og med forfremmelsen kommer også deres fulde regelsæt. Jeg vil opdatere denne historie, da meget flere detaljer kommer frem.

Reklame

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Colorado godkender åben scoring i kampsportsoktt oktober 2021
Colorado foreslår at fjerne cannabis fra forbudt liste, tilføjer op til 5 dommere og andre kampsportreformsmarch 9, 2022
Dokumentering af bare knækboks.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw