Aromasin undgår brystkræft

Aromasin undgår brystkræft
Af Anthony Roberts

For et par år siden var aromasin (Exemestane) lidt af en mistet sag i steroidverdenen. Det stod alene, da den eneste steroide aromataseinhibitor, der tilbydes på massemarkedet, men i 2005 havde den aldrig rigtig fanget med bodybuilding -mængden. De fleste forskningsundersøgelseskemiske websteder bragte det ikke, så godt som det var omkostningsforbudt at købe det legitime Pfizer-produkt. Dog kunne jeg godt lide det, såvel som angivet lige så meget i en artikel, jeg havde skrevet til Mesorx, overholdt op af en artikel mere, der antydede dens overlegenhed for terapi efter cyklus-jeg kan ikke kun lide sandheden, at det sænker østrogen, men ligeledes på samme måde Sandheden, at en af dens metabolitter, 17-hydroexemestan, binder med høj affinitet til androgenreceptoren (derved udløser androgen såvel som anabolske “bivirkninger”).

Efter artiklen (e) sprang salget efter produktet, såvel som forskningsundersøgelser, som Chem -websteder begyndte at bringe (og sælge ud af) tingene. Derefter så vi et udslæt af ernæringsmæssige kosttilskud, der rammer markedet, baseret på konceptet om, at de ligeledes var steroidiske aromataseinhibitorer (*som nogle var, såvel som nogle var ikke, selvom ingen var så store som eksemestane).

Så jeg har altid været glad for tingene såvel som nu ser det ud til, at det kan bruges som en forebyggende bestemmelse af brystkræft.

Denne sidste lørdag udsatte en gruppe forskere i Chicago, at de havde leveret medicin to tredjedele. Imponerende? Slags. Dog ikke helt-3% af gruppen med høj risiko, etablerede brystkræft, mens 1% etablerede brystkræft i forskningsgruppen for forskningsstudier. Med andre ord reducerede det antallet af kvinder, der fik kræft, men jeg forventer, at overholdelse endte med at blive et problem … ikke mange læger vil være villige til at ordinere en steroid aromataseinhibitor som en forebyggende foranstaltning såvel som nu Denne Pfizers patent er udløbet, de har muligvis ikke tilstrækkelig belønning til at lulle læger til at ordinere stoffet. Derefter igen, måske refilerer de efter et andet patent, da denne info blev leveret mistænksomt tæt på det tidspunkt, hvor deres patent sluttede …

Af Debra Sherman

CHICAGO, 4. juni (Reuters)-Østrogenblokkeraromasinet blev opdaget at reducere faren for at etablere brystkræft med 65 procent hos kvinder efter menopausal i høj fare for brystkræft, sagde forskere lørdag.

Et forsøg på 4560 kvinder efter 4560 kvinder efter menopausal, der var i øget fare for at etablere brystkræft, opdagede, at de, der tog stoffet, ligeledes forstod som Exemestane, havde færre invasive brystkræft efter 3 år såvel som uden alvorlige bivirkninger.

”Vi er glade for denne to tredjedels reduktion,” sagde Dr. Paul Goss, direktør for brystkræftforskningsundersøgelse på Massachusetts General Hospital, i et interview.

Han bemærkede, at der var færre af de mere aggressive slags tumorer hos patienter, der tog lægemidlet, men begrænsningen af forskningsundersøgelsen var, at medianopfølgningen kun var Brighton & Hove Albion FC Trøje 3 år.

Medicinen tilbydes af Pfizer Inc (Pfe.N) under mærkenavnet Aromasin, der mistede sin patent 1. april 2011 såvel som nu tilbydes i en billigere generisk version.

Resultaterne af forskningsundersøgelsen blev tilvejebragt i Chicago ved den årlige tilfredsstillelse af American Society of Clinical Oncology.

Anslået 1,3 millioner kvinder diagnosticeres med brystkræft rundt om i verden såvel som næsten 500.000 dør af sygdommen. Det er den anden førende årsag til kræftdød blandt amerikanske kvinder efter lungekræft.

Undersøgelsen, der blev sponsoreret af Pfizer, brød deltagerne op i to grupper: den ene fik medicinen såvel som den anden fik en placebo. Der var 11 invasive brystkræftformer rapporteret i medicingruppen sammenlignet med 32 i placebogruppen. Der var ligeledes færre situationer med forløberlæsioner i gruppen, der fik eksemestan.

Goss, der førte undersøgelsen, bemærkede, at tamoxifen er blevet anvendt i mange år til at forhindre brystkræft, men havde alvorlige bivirkninger, herunder at øge faren for at etablere livmoderkræft, grå stærformationer såvel som slagtilfælde.

Mildere bivirkninger

Exemestane forårsagede ikke høje niveauer af toksicitet, sagde han. Dens sidepåvirkninger var meget mildere end dem, der blev set med tamoxifen, sagde han, skønt der var et let løft i osteopeni – lav knogletæthed, men ikke lav tilstrækkelig til at blive klassificeret som osteoporose.

Andre sidepåvirkninger rapporteret i forskningsundersøgelsen omfattede hetetokter, sved, træthed samt søvnløshed.

”Alder er den største største farefaktor for etablering af brystkræft. Når du er 60, øges din fare, så denne (forskning) fortjener overvejelse for forebyggelse. Hvad vi ikke forstår, er, om patienter kræver at tage denne Psyg for livet. ”

Efter 5 år var der ingen farlig ophobning af toksicitet fra stoffet, sagde han.

”Jeg kan ikke se nogen i øjet såvel som sværger, at det ikke vil være (giftigt over en længere periode), men der er store beviser for, at medicinen er sikker,” sagde Goss.

Folk har taget Real Betis Balompie Trøje statiner for at sænke kolesterol såvel som antihypertensive medicin for at reducere blodtrykket i årevis, bemærkede Goss. ”Dette er nøjagtigt det samme koncept.”

Og omkostningerne ved Exemestane er faldet markant.

Kommercielt, West Ham United Trøje selv med sit patent stadig beskyttet, var Pfizers aromasin kun en moderat sælger i meget første kvartal med salget nede 11 PCT til $ 114 millioner.

Den engang en dags orale tablet blev oprindeligt autoriseret til at behandle avanceret brystkræft hos kvinder efter menopausal, der allerede var blevet behandlet med tamoxifen i 2 til 3 år. Medicinen bruges ligeledes til at behandle kvinder, hvis brystkræft blev forværret, mens de tog tamoxifen.

Exemestane hører til en klasse af brystkræftmedicin, der forstås som “aromataseinhibitorer”, som fungerer ved at reducere mængden af østrogen, som kroppen producerer. Lavere østrogenniveauer kan træg eller endda stoppe væksten af nogle brysttumorer, der kræver østrogen for at vokse.

Dr. Andrew Seidman, en onkolog ved New Yorks Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, kaldte resultaterne interessante, da Exemestane giver kvinder med høj risiko en alternativ til tamoxifen såvel som til en dobbelt mastektomi bare for at forhindre at få sygdommen.

Goss sagde, at han spekulerede på, om Pfizer ville forsøge at forlænge patentet baseret på denne nye forebyggende indikation.

En talsmand for Pfizer afviste at kommentere narkotikamagerens lovgivningsmæssige planer.

”Det, vi kan oplyse, er, at den kontinuerlige evaluering af aromasin fra kvarteret for forskningsundersøgelse bidrager til et voksende antal forståelser i brystkræft såvel som kan hjælpe klinikere såvel som patienter med at bestemme den allerbedste anvendelse af aromataseinhibitoreterapi,” talsmanden sagde.

(Rapportering af Debra Sherman, redigering af Sandra Maler)

Artikelskilde

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw