Quebec erklærer amatør BJJ -begivenheder ulovlige i henhold til straffeloven

-opdatering 26. februar 2017 – I dag, i aktion til provinsens position, er de canadiske Jiu Jitsu -mesterskaber annulleret. Canada National Pro Jiu Jitsu rapporterede som følger på deres Facebook -side –

Efter nøje overvejelse har Canada Pro Jiu-Jitsu-udvalget og UAE Jiu-Jitsu Federation taget en beslutning om at udsætte Canada Pro Jiu-Jitsu mesterskaber, der var planlagt til at finde sted i Center Pierre-Charbonneau denne søndag, den 26. februar 2017.

Denne fredag kl. 18.00 blev et officielt problem lanceret til SPVM. SPVM, der handlede på en intern juridisk memo, der omfattede Jiu-Jitsu som en kampsport, dvs. at have strejker (“et møde eller kamp med næve, hænder eller fødder”), ifølge afsnit 83 i den canadiske kriminelle kode, informerede ABU Dhabi Pro Jiu-Jitsu-udvalget, at de ville fortsætte med at håndhæve sektionen for at arrestere enhver deltager i turneringen. Desuden oplyste de udvalget om, at den kommunale anklager for Montreal havde til Schweiz fodboldlandshold Trøje hensigt at retsforfølge enhver sådan sag for retten. Det skal bemærkes, at kommandanten for SPVM, der var ansvarlig for problemet, ikke vidste, at brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) var forskellig fra “jiu-jitsu” og ikke havde nogen strejker i sine kampe.

Abu Dhabi Pro Jiu-Jitsu-udvalget, UAE Jiu-Jitsu Federation og mange medlemmer af det brasilianske Jiu-Jitsu-samfund forsøgte at overbevise SPVM om forskellen mellem BJJ og Jiu-Jitsu fra klagens tid. Der var en kraftig indsats og ressourcer, der blev indsat for at beskrive, at afsnit 83 i den canadiske straffelov ikke anvendte BJJ, men på grund af den stramme tidsramme mellem tidspunktet for problemet og begivenheden var der ikke tid til at engagere sig i SPVM’erne Juridisk afdeling eller for at fortsætte med andre alternativer løsninger. Vi prøvede enhver mulig avenue, indtil der ikke var noget andet alternativ.

Som sådan på grund af den særskilte sandsynlighed for politi for arrestation af konkurrenter i turneringen, hvis begivenheden skulle fortsætte i morgen og det faktum, at masser af konkurrenter er ikke-beboere i Quebec og Canada, skal udvalget desværre udsætte turneringen til en anden Udsættelsen til et andet sted næste søndag, den 5. marts TSG 1899 Hoffenheim Trøje 2017 med muligheder for at veje i lørdag eller turneringens morgen.

På vegne af Canada Pro Jiu-Jitsu-udvalget og UAE Jiu-Jitsu Federation, vil vi gerne undskylde alle atleter, trænere, holdkammerater og familier, der Montpellier HSC Trøje er berørt af denne beslutning. Det var ikke en beslutning, der blev taget let. I betragtning af at vores første prioritet er sikkerheden for vores konkurrenter og for det andet track record for vores store sport, troede vi, at der ikke var noget andet alternativ til udsættelse af turneringen.

Kontakt Registrerings@uaejjf.org for refusionsundersøgelser. Vi vil også genåbne registreringsprocessen for at give andre konkurrenter mulighed for at komme og støtte begivenheden og BJJ.

______________________

Tidligere denne måned bekræftede Quebec, at amatørkæmpende sportsgrene ikke på programmet for det internationale olympiske udvalg (såsom MMA, Muay Thai og Kickboxing) er ulovlige i henhold til straffeloven, og at konkurrencer fra disse sportsgrene i øjeblikket ikke er lovligt afholdt i provinsen.

Selvom dette er en nøjagtig position til at tage provinsen, blev det blinde øje for dette juridiske landskab i årevis, så disse sportsgrene kan trives. Årsagen til deres pludselige vending er uklar i betragtning af, at det nuværende juridiske landskab har været på plads i betragtning af det 2013, da straffeloven blev revideret.

Uanset årsagen ser det ud til, at Quebec nu tager en endnu bredere position af straffelovens forbud, der anvender den til at kæmpe for begivenheder.

I dag offentliggjorde Quebec -baserede MMA -dommer Yves Lavigne nedenstående brev fra en lokal promotor, der informerede offentligheden om, at hans planlagte brasilianske Jiu Jiu Jitsu -turnering fra kl. 17 fredag ville være i strid med S. 83 i Canadas straffelov.

Denne position ville ikke kun påvirke brasilianske Jiu Jitsu, men alle former for ikke-olympiske kæmpeturneringer som Sambo.

Det er uklart, om provinsens juridiske fortolkning af s. 83 af straffeloven er nøjagtig, da Senator Runciman selv, manden, der udarbejdede loven, hævdede, at kæmpende promotorer “vil være sikker” i henhold til loven, og at det ikke var indikeret at udvide til at kæmpe med konkurrencer.

I betragtning af provinsens holdning kan det imidlertid tage retlig fortolkning at finde ud af, om den straffekode, der gælder, kæmper baseret ikke -olympisk bekæmpelsessport eller kun dem, der involverer slående. Jeg har tidligere canvassed begge sider af denne tvist her.

Reklame

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Ontario udpeger provinsiel sportsorganisation for amatør Jiu-Jitsu i provinsen Februar 21, 2018in “Atletikkommissær i Ontario”
BJJ -konkurrent overleverede to års forbud mod dopingmArch 28, 2017
Ontario legaliserer amatørklæbning og pankrationsturneringer; BJJ forbliver ulovligt 29. september 2017 med 2 kommentarer

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw