MMA Fighters Association offentliggør objektiv erklæring; Introducer nyt websted

I dag introducerede Mixed Martial Arts Fighters Association et nyt websted. Inkluderet på stedet er artikler, videoer, arkiverede podcasts samt andre medier, der Corinthians Paulista Trøje adresserer problemer, der er afgørende for organisationen. Kæmpere, presse såvel som fortalere kan også indikere for organisationers nyhedsbreve. Blandt de oplysninger, der er indeholdt, er der overholdt baggrund og objektiv erklæring fra organisationen

The Mixed Martial Arts Fighters Association (“MMAFA”) er en forening, der helt består af blandede kampsportkunstnere såvel som deres undervisere. MMAFA vil blive ledet såvel som instrueret af sine medlemmer såvel som deres valgte medlemsgilde, der er modelleret omhyggeligt efter den store liga -baseballspillerforening såvel som Screen Actors Guild. MMAFA sigter mod at maksimere indflydelsen såvel som indtjeningsevne for sine medlemmer i sporten med blandet kampsport. Varemærkerne, logoer, websted, domæner såvel som alle andre boligejendomme af MMAFA vil blive afholdt afhænger af Kollektiv fordel ved MMAFA -medlemmer. MMAFA forsyner sine medlemmer med et brand, der kan monetiseres med salg af merchandise såvel som med licens til tredjepart. MMAFA leverer ligeledes overholdelse af alle dens medlemmer:

Medieplatform såvel som reklamebil til fremme og offentliggør vores medlemmers aktiviteter;

Omsætningsmaksimering med merchandising samt licens til kollektivt brand; og

Lobbyvirksomhed Leicester City Trøje såvel som om nødvendigt retssager.

The Mixed Martial Arts Fighters Association hjalp sine medlemmer i et brud på kontraktkonflikt med Promoter Elitexc. MMAFA på vegne af sine medlemmer videresendte et efterspørgselsbrev til Elitexc -embedsmænd, der søgte en frigivelse af sine medlemmer fra Elitexc -kontrakter. MMAFA udarbejdede ligeledes et problem, at det var parat til data i tilfælde af, at Elitexc nægtede at frivilligt frigive krigere fra deres markedsføringsaftaler. Konflikten blev løst snart derefter, da Strikeforce, en blandet kampsportfremme, opnåede marketingaftaler fra krigere i et besiddelsessalg.

MMAFAs objektive erklæring er beskrevet nedenfor:

MISSION STATEMENT

a) At samle i denne organisation, uanset race, trosbekendelse, farve eller nationalitet, alle konkurrencedygtige blandede kampsportkunstnere, trænere såvel som trænere.

b) At etablere forbedringer i de økonomiske, fysiske såvel som sikkerhedsbetingelser for beskæftigelse for blandede kampsportkunstnere, trænere såvel som undervisere.

c) At levere info samt hjælpe med at blandede kampsportkunstnere, Flamengo Trøje trænere samt fitnessinstruktører samt deltage i aktiviteter til udvikling samt sikre deres velfærd.

d) at etablere, adfærd samt bevare sådanne uddannelsesmæssige, rekreative, sociale såvel som velgørende virksomheder, som kan hjælpe med at forbedre foreningen såvel som det.

e) At etablere sådanne job såvel som virksomheder, der vil give yderligere fordele såvel som overskud til medlemmerne som enkeltpersoner eller tilknytningen som en enhed.

f) At fremme såvel som at fremme den allerbedste rente for blandet kampsport.

g) At tage alle skridt såvel som handlinger, der er i overensstemmelse med forfatningen såvel som vedtægterne for foreningen, til at udføre såvel som at frembringe objekter, rettigheder, aktiviteter såvel som forpligtelser i denne organisation.

Reklame

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

MMAFA -telefonopkald konkurrenter, gør “Sales Pitch” til Fightersaugust 16, 2016 med 1 kommentar
Den største kamp i UFC -historien – ikke tilbudt på løn pr. Viewaugust 10, 2015 med 1 kommentar
Gå ind i Mixed Martial Arts Athletes Association – Quick ThoughtDect 1. september 2016

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw