6 Sunde snacks med protein

snacks er en væsentlig del af enhver sund spiseplan, for at holde dig Leeds United Trøje tilfreds mellem måltiderne og for at undgå fristelsen til at snige chips og cookies. Derfor er det en dårlig idé at beslutte, hvad du skal spise, når du er sulten. Den smartere strategi? Planlæg forud! Mål at holde det omkring 250 kalorier (tættere på 150 kalorier, hvis du prøver at tabe sig), fordi dette er en snack, ikke et måltid. Sig nej tak til raffinerede kulhydrater og tilsat sukker (hoste, granola barer), fordi du aldrig har brug for meget flere af dem i din diæt. Sig pokker ja til frugt og grøntsager! Fordi du altid vil have meget flere af dem i din dag, og fiber kan hjælpe dig med at føle dig fuld. Tilsæt derefter mindst 10 gram protein for at give dine snacks endnu Ajax Trøje meget mere opholdskraft.

Formlen er meget enkel: bare få et stykke frugt eller en baggie grøntsager, og par den med en lille servering af protein. Her er kun et par velsmagende muligheder.

Frugt: bananer, appelsiner, æbler, pærer, druer, jordbær, blåbær

Veggies: baby gulerødder, sukker snap ærter, broccoli blomster, blomkål blomster, små paprika, cherrytomater, skiver agurker

Protein: nødder, nøddesmør, nødstænger, del-skim mozzarella ostestikker, almindelig yoghurt, hummus, edamame, hårdkogte æg, deli Tyrkiet

Forstået? Har du stadig lyst til bestemte ideer? Her er seks sunde snacks med et hit protein, der er meget lette at få og gå.

1 lille banan + 2 spsk jordnøddesmør

279 kalorier
9 g protein
5 g fiber

1 kop blåbær og jordbær + ½ kop almindelig, fedtfattig græsk yoghurt

155 kalorier
13 g protein
3 g fiber

1 kop baby gulerødder og sukker snap ærter + ¼ kop hummus

144 kalorier
4 g protein
5 g fiber

1 kop lille paprika og broccoli blomster + 1 del-skim mozzarella ostestok

114 kalorier
9 g protein
2 g fiber

1 kop skivet agurk & cherry tomater + 2 hardboiled æg

163 kalorier
13 g protein
1 g fiber

1 kop skivet æble & selleri pinde + 3 ounces ekstra-lean kalkun

142 kalorier
17 g protein
2 g fiber

Disse oplysninger er kun til uddannelsesmæssige formål og er ikke beregnet til at erstatte medicinsk diagnose eller behandling. Du burde ikke bruge disse oplysninger til at diagnosticere eller behandle et sundhedsmæssigt problem Englands fodboldlandshold Trøje eller tilstand. Kontroller altid med din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fitnessrutine.

Becky Duffett

Becky Duffett er en bidragydende ernæringsredaktør for Fitbit og en livsstilsforfatter med en passion for at spise godt. Hun er en tidligere Williams-Sonoma-kogebogredaktør og kandidat fra San Francisco Cooking School, og redigerede snesevis af kogebøger og adskillige opskrifter. Byens levende har forvandlet hende til en spinafhængig – men hun vil stadig hellere køre på en hest. Hun bor i det sødeste kvarter i San Francisco, tilbringer weekender på landmændsmarkedet, prøver at læse på bageriet og stege store middage til venner.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw