Goldstein & McClintock anerkendt som førende inden for sportsretten i ‘100 advokatfirmaer’ List

Læsere af Hackney Publications har identificeret Goldstein & McClintock, LLLP som en af en håndfuld advokatfirmaer, der er ledere i sportsloven Felt i sin årlige liste over “100 advokatfirmaer med sportsretlige praksis, du har brug for at vide om.”

Udover at anerkende advokatfirmaer for deres resultater, fungerer portalen som en ressource for dem, der har behov for erfaren og dygtig juridisk rådgiver i sportsretten.

Goldstein & McClintock Collegiate & Professional Practice Group ledes af Robert “Dean” Clayton, en tidligere advokatskoledekan og en advokat med omfattende praktisk erfaring i sportsverdenen. Crystal Palace FC Trøje Clayton byggede med succes sportsretten praksis hos Littler Mendelson, Jackson Lewis og Mintz Levin, som alle er blandt de førende sportsadvokatfirmaer i landet. Han fungerer også som generaladvokat for Urban Edge Network, Inc. D/B/A HBCU League Pass Plus, et afroamerikansk ejet sportsmedievirksomhed.

På collegiatniveau har firmaets advokater foretaget undersøgelser af påståede overtrædelser af NCAA -regler og repræsenterede universiteter inden NCAA -udvalget for overtrædelser og NCAA -overtrædelser appeludvalg. De har rådgivet universitets- og universitetsklienter om overholdelse af det voksende antal NCAA- og NAIA -regler og guideinstitutioner gennem stadig mere komplekse regler for collegiate sportsgrene. De har enorm erfaring med Englands fodboldlandshold Trøje at rådgive institutioner om titel IX og borgerrettighedslove, der repræsenterer colleges og universiteter på alle faser af overholdelsesprocessen, herunder revisioner, borgerrettighedsanmeldelser, regeringsundersøgelser, krav til sportsunionens certificering og NCAA -amatørbekæmpelsesregler.

På det professionelle niveau har advokaterne repræsenteret sportsfranchiser under erhvervelser, i krisetider og i almindelige kursus. De har også rådgivet agenter og sportsbureauer om det nuværende lovgivningsmiljø og håndhævelsesmiljø, herunder utallige krav til statslige licens- og sportsunionens certificering. Mens de søger at holde deres klienter ude af retssager, hvor dette ikke er muligt (eller tilrådeligt), forsvarer advokaterne kraftigt krav på deres klienters vegne.

Nylige engagementer har inkluderet at repræsentere en sportsliga i forbindelse med betydelig retssag om medierelateret provenu, blive engageret af en potentiel ejerskabsgruppe til at udføre personale og økonomisk due diligence-revision til erhvervelse af en NBA-franchise og repræsentere et officielt udvalg af usikrede kreditorer i Konkurs for en anden sports ligas primære sponsor.

”Virksomheder som Goldstein & McClintock skiller sig ud i marken og er ansvarlige for at skabe og opretholde en effektiv sportsindustri, der leverer det bedst mulige produkt til hundreder af millioner af fans over hele verden på en omkostningseffektiv måde,” sagde Holt Hackney, Grundlæggeren af Hackney Publications, der har offentliggjort tidsskrifter for sportsret i Newcastle United Trøje mere end to årtier.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw