Er han bare rodet med mig?

Hej! Det er stak på Miles Day 5! Thanksgiving virker stadig langt væk, men gør det til en vane at gøre noget aktivt dagligt såvel som at holde sig til det.

Så jeg opdagede en løbende coach! Jeg ringer til ham Coach J (eller måske CJ?) For nu. Han er ikke regional, så vi startede med et telefontelefonopkald, hvor han spurgte mig nogle store bekymringer (efter at jeg har udfyldt en type med en hel del information også) såvel som han satte mig direkte på tidslinjen for mine mål (vi ‘kommer til at kræve mere tid til at udvikle sig, end jeg troede).
Mine seneste videoer

Marathon Training Day 3
Marathon Training Video Diary – Dag 3. Running Journal Inspect in With Run Eat Gentag

Flere videoer

0 sekunder på 51 sekunder

Næste op
Hvordan man laver træning i underkroppen for løbere a
03:09

Direkte
00:00
08:21
00:51

Da jeg aldrig har haft nogen form for formel løbende coaching så godt, som jeg aldrig virkelig har lavet et maratonuddannelsesprogram med ægte hastighedsarbejde – har jeg ikke noget koncept nøjagtigt, hvordan min krop vil reagere på at ændre mine løbende træning. Vi starter fra bunden med hvad som helst undtagen lange løb. Jeg holder dig offentliggjort om nøjagtigt, hvordan det går.

Min allerførste træning var et simpelt løb plus nogle øvelser efter min opvarmning. Jeg havde fire træk at gøre for at løsne. Der var marcherende, hoppet, rumpespark samt ankellifte. Dette er helt typiske opvarmninger, som jeg har set løbere optræder i høj institution såvel som før løb. Men det var type sjovt at buste ud og springe over midten af ​​den cykelsti, jeg kører. Åh, såvel som marchen – jeg er sikker på, at jeg optrådte som en underlig.

Heldigvis, når du vokser op med rødt hår i et mexicansk samfund, ligner du altid en underlig, så jeg er brugt til det.

Det gik dog med mit hoved, “Hvad hvis min træner bare rodede med mig, der har mig til at gøre tilfældige ting for at se, om jeg vil gøre det …” Ha! Jeg ved det aldrig.

Efter løb lavede jeg æg såvel som det havde det med dette store flade brød, som Ben bragte hus fra frokosten. Der var så meget tilbage, at jeg ikke kan forestille mig nøjagtigt, hvor enormt det var at starte.

Æg på gulvet, da jeg er multi-tasking-strækker, spiser, ser tv …

Min kaffekande brød forleden. Jeg har ikke noget koncept, hvordan Ben bare indså, at der var et brud i det. Så jeg gik ud i at gennemse en ny.

Da Ben ikke havde været så godt, som jeg brugte is kaffepakker det meste af tiden i sommeren, havde jeg ikke brugt kaffemaskine på et stykke tid. Men da det langsomt bliver køligere nogle morgener, vil jeg have varm kaffe. Jeg troede på at få denne Keurig, da jeg ikke kræver en fuld gryde med kaffe, og det skaber ligeledes varmt vand. Men min tidligere kaffemaskine var super overkommelig så godt som det fungerede fint, så jeg er revet med, om det er det værd.

Hvis jeg får den elegante Keurig, kan jeg slippe af med min te kedel, som frigør område på tælleren. Det er dog ligeledes $ 100 mere. På den anden side – jeg laver ikke god kaffe så godt som jeg har lyst til, at Keurig er narresikker. Hmmmm.

Jeg ramte Costco for at undersøge undersøgelsen af ​​denne ekstremt presserende sag (og nyde nogle prøver).

Sjov Monican Fact: Jeg parkerer normalt langt fra indgangen til butikkerne, da jeg ikke kan lide at tilbyde med stram bilparkering såvel som eller få nogen til at vente på mig med at forlade min plads. Det var type tilfældigt, at der var masser af åbne områder, men personen i de sorte biler og lastbil parkerede lige bag mig såvel som super tæt. De havde så meget plads, dog gik al metoden så meget som mine biler og lastbil så godt som jeg næppe kunne få min bagdør op. Ha! Kysse biler.

Jeg havde ligeledes et tandlægebesøg, siden en krone, jeg fik et stykke tid tilbage, måtte udskiftes. Jeg føler mig lidt dårlig, at jeg er så fredelig på tandlæge -kontoret, da jeg frygter det. Jeg er ikke mener, jeg har bare lyst til, at jeg ikke er snakkesalig såvel som type stresset. Føler du nogensinde det?

Til sidst inspicerede jeg min mail så godt som det hele er vælgerdyr såvel som kataloger, jeg ikke ønsker. Det er vanskeligt at fortælle fra billedet, men dette var en betydelig stak af ting. Det var vanskeligt at få alt dette uønskede ud. Præcis hvordan holder jeg op med at få junk mail? Der er et katalog specifikt, der er så enormt såvel som at tage hele min postkasse op.

Vegas var min date for natten. Han er ikke den allerbedste samtale, men han lader mig også dominere desserten, så jeg har det godt.

Uge en af ​​stakken på Miles nærmer sig i dag! (Vi startede den 1. november, som var en tirsdag.) Dette er din sidste mulighed for at blive gået ind for at vinde et par proompressionssokker eller ærmer.

Hvordan gik uge 1?

Er du på vej til at ramme dit mål for måneden?

Hvad kan du gøre bedre?

Hvad gjorde du godt?

Bunke på miles dag 5

Efterlad en kommentar til denne offentliggør med din POTM-check-in så godt, som du vil blive gået ind for at vinde et par kompressionssokker eller ærmer fra Pro-komprimering.

Pro -komprimering sponsorerer POTM denne uge. Jeg er en betydelig fan, da de hjælper med helbredelse såvel som træthed – især på længere løb. så godt som de er hænderne nedMest farverige, innovative såvel som yndig kompressionssokker, du kan finde.

Tjek ind på denne offentliggørelse, så godt du vil blive gået ind for at vinde et par komprimeringssok eller ærmer af din mulighed (det er ikke åbenlyst tilbudt). Konkurrence tilgængelig for alle. (Hvis du online uden for deres forsendelsesområde, sender jeg dem til dig.) Lukker i morgen kl. 9.00 PST. Vindere afsløres søndag.

Efterlad en kommentar til denne offentliggør med din check-in:

Kørte du i dag? Præcis hvor meget? hviledag? Andet??

Ansvarsfraskrivelse: Prokompression leverer præmierne for denne uges POTM -udfordring. Alle udtalelser er mine egne.

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Fortsæt med disse:

Stak på Miles, der kører Speed ​​of Finisher’s certifikat

Stak på Miles, der kører Speed ​​of Finisher’s certifikat

Den årlige stak på Miles -vanskeligheden er tæt på overfladelinjen! Præcis hvordan gjorde du det? Tag @runeatrepeat på Instagram med

2020 Mål – Nyt uanset hvad der er tilbage til blogging

2020 Mål – Nyt uanset hvad der er tilbage til blogging

Hej!! Præcis hvordan har du det? Jeg tilbragte lang tid i de sidste 2 uger virkelig at tro på mine nytårsopløsninger såvel som mål F

Vis mig dine sko – Stak på miles dag 2

Vis mig dine sko – Stak på miles dag 2

Stak på miles dag 2 – løbesko! Der er en gave nu på Instagram @RuneatrePeat. Inspicér det tilgængeligt for ent

Stak på Miles kører vanskelighedsplanlægger

Stak på Miles kører vanskelighedsplanlægger

Sidste udkald! Stak på miles starter i morgen! Er du med? Lige her er nogle gratis print-ables til at hjælpe dig med at rocke udfordringen.

Surf City Half Marathon -resultater samt sammenfattning

Surf City Half Marathon -resultater samt sammenfattning

Surf City Marathon såvel som halvmaratonresultater samt sammenfattelse. Billeder såvel som sjov fra halvmaratonløbet i Huntington Beach

Stack On The Miles Run Bet Sværhedsgrad 2018

Stack On The Miles Run Bet Sværhedsgrad 2018

30 dages løb udfordring. Stak på Miles -vanskeligheden med Run Bet! Kør 4 dage om ugen for en miniumum på 30 minutter. Deltag i

⚡ af Shareaholic

.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw