6 Metoder til at komme tilbage på sporet efter overindulging

mellem feriemåltider, fester samt dårligt vejr, det er simpelt at efterår ud for den sunde levende vogn. Mens du er lidt forkælet nu så godt som endnu en gang ikke gør eller bryder dig diæt, kan du normalt fortælle, når du er gået lidt over Eintracht Frankfurt Trøje bord.

Hvis du monopoliserede cookies eller ramte æggnogen lidt hårdt, er det ikke så sent at komme tilbage på sporet. Lige her er 6 ting at fokusere på denne uge for at hjælpe dig med at begynde 2015 på den ideelle fod:

1. Hydrat!

Vi kan aldrig tale om vand nok. Uanset om du kræver at genhydrere efter en aften med såvel som mester, eller du lige har spist en hel del natrium, vil drikkevand hjælpe dig med at få dig tilbage til et fantastisk udgangspunkt. Du kræver ikke at guzzle det, men prøv at have et glas, når du vågner op, før hvert måltid såvel som snack, såvel som inden du går i seng.

2. Omdefinere dine mål

Hvis du planlægger at starte et nyt træningsregime eller bare vælger ting tilbage efter en træg sæson, er det nu et fremragende tidspunkt at se på, hvad dine mål er såvel som at nulstille dem, hvis det er nødvendigt. Sidste år talte vi om nøjagtigt, hvordan det at sætte mindre mål kan være meget mere opnåelige, så tro måske om, hvor du gerne vil være om tre måneder snarere end seks samt begynde derfra. såvel som dine Fitbit -mål tæller også! Du kan indstille et vægtmål eller trinmål fra fliserne på dit Fitbit Dashboard.

3. Lag dit køleskab med sunde fødevarer

Lager op på frugter, grøntsager, Olympique Marseille Trøje æg, bønner samt andre sunde fødevarer, du kan lide for at minimere fristelsen til at fortsætte med at forkæle sig. Det er meget lettere at skære ned på sukker, når der ikke er nogen form for sukker til rådighed for at slukke en sugen. Prøv såvel som at spise lys i et par dage efter at have hengivet også, eller i det mindste den allerførste dag efter, for at starte din bedring.

4. Gå i bevægelse

Måske er du ikke klar til det i dag, men kom tilbage i din foretrukne træningsrutine så hurtigt som muligt. Det er enkelt at angive “i morgen”, så lad det ikke ske! Du kan endda begynde med et par af vores træningsbevægelser. Hvis du har taget en pause fra træning Sørg for, at du ikke skader dig selv (hvilket muligvis sætter dig tilbage endnu længere).

5. Få tilstrækkelig søvn

Hvis du var en af de mennesker, der blev ope sent i går aftes, vil dette måske være en enkel for dig i aften. Søvn er dog en vigtig del af vægttab, så sørg for, at du får masser! Ud over hvem ved, måske hvis du kan træne dig selv til at gå i seng tidligere, kan du endt med at være nogen, der er ude at banke fortovet kl.

6. Beløn dig selv

Måske ikke med en aften med feste, dog opdage små metoder til Yokohama F. Marinos Trøje at belønne det sundere, du skal holde dig motiveret. Uanset om det er med en ny træningstop, et fantastisk (men sundt!) Måltid eller endda bare at behandle dig selv med en smoothie efter træning, skal du opdage noget, du vil glæde dig over at arbejde mod.

Grib din vandflaske såvel som at komme i gang! Ud over at fortælle os: Hvad vil du opnå i det nye år?

Denne info er kun til akademiske funktioner så godt som ikke menes som en erstatning for medicinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruge denne info til at diagnosticere eller behandle et problem med sundhed og wellness eller tilstand. Undersøg altid din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fysisk fitnessrutine.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw