Bare knok MMA for at bruge nøjagtigt det samme smuthul som bare knækboksning?

Opdatering 31. maj 2021 – Nedenstående tweets fra Malki Kawa fra FRM, Masvidals ledere, antyder, at bare knuckle MMA har ryddet regulatoriske forhindringer i både Florida såvel som Mississippi.

Mississippi er en af de jurisdiktioner, der har ‘vi kan give afkald på vores egen regler’ regel om bøgerne, som åbenbart blev uyseret, da de endte med at blive den anden specificerede at legalisere Inter Milan Trøje bare knækboks tilbage i 2018.

_________________________________________________________

Denne uge blev det afsløret, at UFC -konkurrent Jorge “Gamebred” Masvidal vil introducere en bare Knuckle MMA -forfremmelse med den allerførste begivenhed, der åbenbart arrangerede at tage placering senere på året i Miami, Florida.

Hvis du overholdt sporten siden begyndelsen, forstår du, at MMA startede som en bare knækaffære. Det tog ikke lang tid for krigere at erkende, at handsker er et effektivt våben, ikke et sikkerhedsværktøj, såvel som snart handsker endte med at være normen. I sandhed steg KO/TKO -satserne med slag 10 gange, da handsker endte med at blive obligatoriske. Moderne data fra regulerede bare knokboksning viser ligeledes, at der er færre dokumenterede hjernerystelser i sporten sammenlignet med traditionel boksning.

Efterlader sikkerhedsdebatten til side, er bekymringen, kan dette lovligt gøres?

Responsen ser ud til at være faktisk baseret på nøjagtigt det samme smuthul Florida, der bruges til at Kashiwa Reysol Trøje legalisere bare knækboks i Forenede Stater fodboldlandshold Trøje de senere år. Hvis du tænker på en vis baggrund, fortæller jeg hele historien lige her –

Hvis du vil have den korte version, siger Floridas atletiske kompensation, at selv om deres lovgivninger har brug for handsker til at blive brugt til at bokse, angiver lovgivningen ikke handskerne skal dække knoker. Derfor vil du se krigere, der bruger underlige håndledsindpakninger, når de strider i BKB i Florida.

Floridas MMA -regler har den nøjagtige nøjagtige samme mangel. De har brug for handsker af en bestemt vægt for at bæres. De har ikke brug for handskerne til at dække knoker.

Reglen lyder som følger:

Det ser ud til, at Florida er parat til at aktivere denne begivenhed på grundlag af, at hvis dette smuthul fungerer til boksning, skal den gælde på lignende måde for MMA.

Reklame

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Dokumentation af lovligheden af bare knoker blandet kampsport Artsjune 17, 2021
Dokumentering af bare knækboks Legalitet 23. 2019 med 4 kommentarer
Data udsætter bare knokeboksning har lavere hjernerystelse end handskede kampe 24. september 2020in “Sikkerhedsundersøgelser”

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw