Bring det fremragende udendørs til dit håndled med Pendletons bands til Fitbit

fra at køre regionale spor til at tjekke det fremragende udendørs, Fitbit går på enhver type rejse med dig. Derfor samarbejdede vi med familieejede producent af verdensklasse, Pendleton Woolen Mills, der deler vores Zest for Adventure. Pendletons entusiasme Qatars fodboldlandshold Trøje for naturen såvel som deres forpligtelse til at beskytte atmosfæren vedrører livet i deres paletter, deres standarder såvel som deres store følelse af tradition. Med dette samarbejde bringer vi deres berømte mønstre til en original tilbehørskollektion til Fitbit versa 3 såvel som Fitbit Sense, der er påvirket af dig såvel som din eventyrlige sjæl.

Disse arv-inspirerede vævede bånd er lavet med Repreve® genanvendte plastfibre til tankevækkende, bæredygtig stil, der bringer naturens energi såvel som appellerer direkte til dit håndled. Vi er sikre på, at du vil efterår som med disse to bands så meget som vi er i ekstase over at bringe dem til dig.

Pendleton vævede bands

Blå/grå canyonlands

Canyonlands -bandet fejrer grandpinnaklerne i de populære klipper, der producerer Utahs skyline og legemliggør bevægelsen af sollys, der skummer over statens kløfter.

Blå/lyserød kurvproducent

Basketproducentbandet nikker til de standardkurvvævningsmetoder til standardkurvproducenter i det amerikanske sydvest, der vævede kurve så tæt, at de måske holder vand såvel som så intrikat, deres kunst stadig lever videre.

Begge berømte band er skabt til at arbejde med Fitbit versa 3 såvel som sans – så du kan fokusere på oplevelsen foran dig, mens vi gør resten.

Dette partnerskab minder os om at være venlige over for verden ud over os selv, at afbryde forbindelsen fra frister såvel som at få frisk luft i vores lunger, såvel som er et sted, hvor arv såvel som højteknologisk forenes. Så vent ikke! Køb Pendleton-samlingen nu, der tilbydes til forudbestilling udelukkende på Fitbit.com for $ 39,95 hver. Vil du opdage meget mere om designersamlinger til Fitbit? Find ekstra detaljer her.

Denne info er kun til akademiske funktioner så godt som ikke menes som en erstatning for medicinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruge denne info til at diagnosticere eller behandle et problem med sundhed og wellness eller tilstand. Undersøg altid din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fysisk fitnessrutine.

Kelsey Maloney

En New Jersey -indfødt, Kelsey Maloney, er en partnerredaktør hos Fitbit, der i øjeblikket Leicester City Trøje bor ud af sin Dream -drøm i San Francisco. Efter at have fået sin Bachelor of Art’s grad i journalistik, rygsæk i et år til et antal US Sassuolo Trøje lande over hele verden, herunder til hendes foretrukne by – Cape Town, Sydafrika. Hun tog derefter springet til vestkysten for at gå efter hendes komponering såvel som redigeringskarriere, tidligere på Sunset Magazine. Kelsey er en rejse såvel som hot yoga -entusiast med en tilbedelse til online musik, den fremragende udendørs, Annies Mac såvel som ost samt en uklar IPA.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw