3 Metoder til at coache dine børn – og udvikle en stærkere forbindelse

Jeg begyndte at coache mine to ældste døtre, Hana såvel som Mia, for lidt over et år siden. Da de kom til mig såvel som at de sagde, at de ønskede at løbe, var jeg nødt til at hjælpe. Jeg kunne ikke stå tilbage så godt som at se dem forkert træne, når jeg har investeret mit liv i at opdage passende teknikker.

Så jeg er involveret, såvel som jeg træner dem, såvel som det er vanskeligt, men det er ligeledes en bemærkelsesværdig metode at binde. Jeg har det bedre for mine unge, når jeg coacher dem så godt, som jeg tror, de har det bedre for mig. Oplevelsen har hjulpet os meget bedre associeret til enhver anden.

Når jeg coacher mine børn, tror jeg ofte på noget far til Andrew Luck (en quarterback for Indianapolis Colts), når de blev sagt i et interview: “Du kan have en hel del coaches, men du har kun en far.” Det er så sandt, såvel som hvorfor jeg altid prioriterer min “far hat” frem for min “coaching hat.” Jeg har ikke været perfekt af nogen form for strækning, men efter at have været på begge sider af forælderen/coach-kid-forbindelsen giver mig et unikt perspektiv. Lige her er de største lektioner, jeg har opdaget i at coache mine unge derfor langt.

Coaching af dine egne børn: 101

Lad ønsket komme fra dem. Jeg opdagede virkelig dette fra min far. Da jeg var ung, ringede han til den løbende færdighed, han så i mig, men pressede mig aldrig til at gå efter det. Han ventede i år, indtil jeg havde det indre drev til at begynde at løbe for mig selv. Jeg er så taknemmelig, at min far tog denne tilgang; Uden det indre drev til at køre Olympique Lyonnais Trøje ville jeg ikke have gjort det med de mange vanskelige tider, jeg behandlede i min 20-årige karriere.

Sara har en sjov såvel som ekstremt konkret metode til at fremme denne motivation hos vores børn. Hun tog Mia til banen for at lave en intervalltræning. Men i stedet for at fortælle hende præcist, hvad jeg havde ordineret – 12 omgange på 200 meter hårdt, 200 meter let – fortalte hun bare hende, at hun kunne køre 200 meter hårdt, 200 meter enkle så længe hun ville. Mia endte med at løbe endnu længere, end jeg havde spurgt, og gik i hele 30 minutter samt dækkede cirka 4 miles.

Jeg tror, at en masse forældre er bange for at give deres unge til at styre nøjagtigt, hvordan de træner. Men hvis du gør det, kan Eintracht Frankfurt Trøje du blive overrasket over at opdage, at det giver unge mulighed for at gøre endnu mere, end du troede muligt.

Lær, hvornår du skal skubbe såvel som hvornår man skal enkelhed. Dette Ghanas fodboldlandshold Trøje er vanskeligt for mig, da jeg naturligvis er en push-to-extremes type fyr. Jeg har været nødt til at opdage for at tjekke mine børn. Faktisk er det noget, jeg stadig opdager at gøre. Her er hvad jeg har fundet: At give dine unge fleksibilitet til at vælge deres egen skæbne i et øjeblik af træthed er bemyndigende. Jeg prøver at fungere som en guide ved at hjælpe dem med tydeligt at se, hvad deres beslutninger vil give, men efterlade den endelige beslutning så meget som dem.

For eksempel, hvis vi laver et sæt på 400 meter gentagelser såvel som en af mine døtre fortæller mig, at hun er træt, vil jeg forklare funktionen af træningen, såvel som at skubbe med følelser af træthed kan være nyttigt, men Lad hende derefter vælge, om man skal bringe videre.

Brus dine unge med opmuntring. Dette er den vigtigste lektion, jeg har opdaget i coaching af mine børn. Det er siden min foreløbige reaktion er at tackle enhver form for fejl, som mine unge laver på det atletiske felt – hvad enten det er fodbold eller løb. Men nu er jeg forsigtig med nøjagtigt, hvordan jeg nærmer mig emnet. Jeg prøver at lade dem forstå alle de ting, de gjorde rigtigt, såvel som hvorfor jeg er stolt af dem, før jeg foreslår forbedringsområder. Nogle gange vil jeg endda vente til metoden, der overholder en konkurrence, så de kan suge i deres succeser såvel som ikke dvæle ved alle de ting, de kræver for at løse.

Jeg håber, at dette råd er både nyttigt såvel som opmuntrende. Jeg forstår, at coaching af dine unge kan undertiden føles som en jongleringshandling, men det er det værd, hvis du er i stand til at linke med dem i en metode, som du ellers ikke ville. Glad coaching/forældre!

Denne info er kun til akademiske funktioner så godt som ikke menes som en erstatning for medicinsk diagnose eller behandling. Du skal ikke bruge denne info til at diagnosticere eller behandle et problem eller velvære eller tilstand. Undersøg altid din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fysisk fitnessrutine.

Ryan Hall

Ryan Hall er en tidligere ekspert distanceløber. Han er en af Amerikas førende distanceløbere samt repræsenterede USA i 2008 såvel som 2012 olympiske lege. Han løb en af de hurtigste maraton nogensinde og afsluttede 4. i Boston Marathon i 2011 og har den amerikanske rekord for halvmaraton i 59:43.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw